YOGA & MEDITATION

Yoga och meditation hjälper dig att leva i symbios med naturen.

Vem vill inte hitta balansen och skapa harmoni mellan kropp och sinne?

Upptäck den du verkligen är. Yoga är en teknik för att uppnå fullständig medvetenhet. Att vara medveten innebär att ständigt vara närvarande i nuet, att vara medveten om det som händer och vara uppmärksam med alla sinnen.

Denna levande tradition, med rötter i Indien, där man jobbar med fysiska positioner och rörelser, andningsövningar, avslappning och meditationstekniker som leder till att vi lättare kan fokusera just på nuet och får redskap som gör att vi lättare kan hantera vardagens stress och påfrestningar. Yogan har många positiva effekter. Inte minst att man ökar förmågan att lära sig att lyssna inåt och ökar medvetenheten om vad som händer i kroppen och sinnet. Man blir också fysiskt starkare, smidigare och får bättre kroppshållning, blodgenomströmningen och syresättning ökar i hela kroppen vilket är bra för kroppens alla organ.

Vi erbjuder yoga både utomhus och inomhus för företag, svensexor, möhippor, friendhippor (kompisgäng) eller som familjeaktivitet. Önskas företagsyoga på kontoret så kommer vi ut till ditt företag. One with Nature är baserat i Göteborg och erbjuder yogaklasser där det passar Dig.

Yoga och meditation går även bra att kombinera med andra aktiviteter som tex SUP eller kajakpaddling.